Kapcsolat

DMP Flex 100 ipari 3D fémnyomtató

Továbbfejlesztett 3D fémnyomtató most kétszeres nyomtatási sebességgel

DMP Flex 100 ipari 3D fémnyomtató

 

DMP Flex 100 ipari 3D fémnyomtató

 

Továbbfejlesztett 3D fémnyomtató kétszeres nyomtatási sebességgel

A 3D Systems belépő szintű 3D fémnyomtatója nagyobb teljesítményének köszönhetően kétszeresére növeli elődjének termelékenységét, ami csökkenti az előállítási költségeket (TCO). A DMP Flex 100 az eddigieknél is finomabb és részletgazdagabb falak építését teszi lehetővé, kiváló pontosság, ismételhetőség és az iparág legjobb felületi minősége jellemzi, most még jobb Ra értékekkel. A DMP Flex 100 rugalmasan használható kutatás- és alkalmazásfejlesztés vagy akár a gyártás területén is.

A DMP fémnyomtató termékcsalád legújabb és legkisebb képviselője az DMP Flex 100, amely kiválóan alkalmas apró, finom részletekkel rendelkező bonyolult geometriai kialakítású fém termékek sorozatban történő gyártására. A DMP Flex 100-as printer minősített LaserForm alapanyag portfóliója folyamatosan bővül. Az additív  fémipari megoldások területén iránymutató 3DXpert szoftver további extra költségek nélkül jár a készülék mellé.

 

 

Kiterjesztett anyagválaszték, széles körű alkalmazhatóság

A DMP Flex 100 fémnyomtató széles anyagválasztási kínálattal rendelkezik, beleértve a titán különböző összetételeit. A 3D Systems LaserForm CoCr (B) és a LaserForm 17-4PH (B) alapanyagokat széles felhasználási körben alapos tesztelésnek vetették alá, így az optimális nyomtatási paraméterekről számtalan adat áll rendelkezésre. A DMP Flex 100 mellé kínált LaserForm alapanyagokat folyamatos fejlesztik.

 

Jobb felületi minőség mellett kevesebb támaszanyag

A láthatóan jobb felületi minőség és maxiálisan 5 Ra μm felületi érdesség eredményeként kevesebb utófeldolgozásra van szükség, éles sarkok és finom lekerekítések érhető el. A szabadalmaztatott porterítő rendszernek köszönhetően a DMP Flex 100 már 20 ° -os szögtől kezdődően támaszanyag nélküli építésre képes. A technológiának köszönhetően a túlnyúló formák tekintetében jelentősen jobb felületi minőség érhető el a versenytársakhoz képesek. A kevesebb támaszanyag szükséglet jobb felületi minőséget eredményez, ami végső soron kevesebb utófeldolgozást és anyagfelhasználást jelent, amellyel idő és költség takarítható meg. Emellett lehetőség van olyan alkatrésze felépítésére, amelyek más nyomtatók esetében nehezen vagy egyáltalán nem megoldható.

 

Kiváló pontosság és ismételhetőség, finom részletek, legvékonyabb falvastagságok

A 3D Systems szabadalmaztatott rétegtömörítési technológiája lehetővé teszi kisebb részecskék használatát, ami segít a piacon elérhető legapróbb részletgazdagság és a lehető legkisebb falvastagság elérésében. A kisebb fém alkatrészek tipikus pontossága +/- 50 μm, a nagyobb részeken +/- 0,2%. Azonos alkatrész esetében a gyártásismétlés pontossága kb. 20 μm.

 

 

 

Árajánlattal illetve vásárlás előtti szaktanácsadással kapcsolatban forduljon bizalommal szakértőinkhez:

Telefon: +36 1 477-4070

Email: 

 

 

Letöltések

  • DMP Flex 100 ipari 3D fémnyomtató
  • DMP Flex 100 ipari 3D fémnyomtató
  • DMP Flex 100 ipari 3D fémnyomtató
  • DMP Flex 100 ipari 3D fémnyomtató
  • Kompatibilis alapanyagok