magyar English Kapcsolat

ProJet® 7000 HD

Nagy nyomtatási mérettel rendelkező SLA aranyfokozatú professzinális 3D nyomtató!

Az SLA 3D nyomtatási technológia használata , az iparág első és legfejlettebb additive gyártási technológiája, a ProJet® 7000MP  fogászati ​​és egészségügyi szakemberek kínál lehetőséget, hogy tömeges gyártása az orvosi eszközönekk, mint például az egyéni hallókészülék a végfelhasználói alkatrészek, vagy fogászati ​​alkalmazásokhoz.

A ProJet® 7000 nyomtatók páratlan képességeit a Stereolightography technológia nyújtja egy kisebb helyigény mellett. Az SLA, az alapító technológia a 3D nyomtatási iparban, amely lehetőséget ad, hogy kiváló minőségű, nagy pontosságú alkatrészek és prototípusok készüljenek segítségével. Csak a 3D Systems SLA nyomtatói érik el vagy meghaladják a szabványos tűréshatárokat a fröccsöntött műanyagokhoz képest.

Sokféle gyártóknak és iparágaknak, a ProJet® 7000 szállít prototípust és végfelhasználói alkatrészeket 3D adatokból. Széles választékú anyagok állnak rendelkezésre, amelyek szorosan elérik vagy meghaladják a hagyományos műanyagok, beleértve az ellenállás, a magas hőmérséklet, a szakítószilárdság és hatás erősségeit. VisiJet SL Clear VisiJet SL átlátszó anyag USP Class VI tanúsítvánnyal rendelkezik, ami ideálissá teszi gyógyászati ​​termékek előállítása, különösen tömeges egyedi gyártási projektek, mint a hallókészülékek és fogászati ​​alkalmazásokhoz.

A ProJet® 7000 típusból 2 modell kapható, HD és MP, maximális építési platform mérete 380 x 380 x 250 mm. Ezek a nyomtatók nagy ismételhető pontossággal (0,025 - 0,05mm) működnek. A ProJet® 7000 MP tökéletes technológia feltörekvő digitális fogászat és a számítógéppel segített orvosi alkalmazásokhoz.

Haladó orvosi és fogászati ​​végfelhasználói gyógyászati ​​termékek egyedi gyártású és méretezésű a betegek saját jellemzői alapján készítsen gyorsan mégis ismételhetően nagy pontossággal termékeket.

A ProJet® 7000 SLA nyomtatókat használja a repülőgépipar, az autóipar, nehézgépek, a fogyasztói termékek és ipari tervezők, a ProJet®  7000 MP pedig különösen népszerűek az orvosi eszközök gyártói, ezek a rendszerek széles körű anyagok felhasználását teszi lehetővé. Az anyagok szorosan egyeznek, a hagyományos alternatívák ABS-szerű tulajdonságaival például a VisiJet SL Fekete, a magas hőmérséklet ellenáló képességű anyagok mint  a VisiJet SL HiTemp amely tartósan ellenáll a 130oC-nak, és olyan anyagok, amelyek lehetővé teszik a közvetlen öntőminták öntödék számára. VisiJet SL átlátszó színű anyag képes megfelelni a USP Class VI követelményeknek , így ideális az orvosi termékek előállítása, különösen a tömeges egyedi gyártásra.

Szupergyors stereolithography technológia !

  •  

Letöltések

  • ProJet® 7000  HD
  • ProJet® 7000  HD
  • ProJet® 7000  HD
  • Kompatibilis alapanyagok