menu
magyar English Kapcsolat
ProJet® 1200
ProJet® 1200 ProJet® 1200 ProJet® 1200
PDF

ProJet® 1200

 

Minden egyben - micro-SLA

 

A ProJet® 1200 mikro-SLA gyors és gazdaságos nyomtatás tesz lehetővé legyen szó akár részletgazdag ékszer öntőmintájáról, egy prototípusról vagy egy beépíthető végtermékről.

 

A ProJet® 1200 ideális megoldás kis, precíz, részletgazdag alkatrészek és öntőminták elkészítésére, mint például ékszerek, apró elektronikai alkatrészek vagy akár fogászati koronák, hidak. Kisebb mint a legtöbb kávéfőző és gyorsabb mint egy tortasütés. A ProJet® 1200 nyomtató gazdaságos, bárhol üzembiztosan és egyszerűen használható.

 

Ez a forradalmian új mikro-SLA nyomtató a ProJet® 1200 páratlan a pontosság és felületi simaság területén. 43 x 27 x 150 mm nyomtatási térfogattal rendelkezik, a ProJet® 1200 nyomatok 30 mikron rétegvastagságúak 585 dpi felbontású mellett, ami a legfinomabb funkcionális részletek visszaadását is élethű CAD pontossággal teszi lehetővé.

 

Ez a nyomtató 3D Systems 6 féle tartós és merev VisiJet® FTX anyagaival dolgozik, amelyek kiválóan megfelelnek műanyag prototípusokoz és öntés mintákhoz, így ideális ékszerészek, fogászati laborok, nagy részletgazdagságú termékek, gyűjtői darabok, és elektronikus alkatrészek elkészítésére.

 

Gyorsítsa fel a munkafolyamatot - A gyors nyomtatási idő lehetővé teszi, hogy folyamatosan lépést tartson a szükségessé váló precíziós alkatrészek elkésztésében. Óránként 12 fogászati, két óránként öt gyűrű öntő minta elkészítésére képes.

 

Kezdje a 3D-s nyomtatást egy elérhető árú készülékkel - A Projet 1200-assal  professzionális minőségben és megfizethető áron állíthat elő nyomatokat. Nyomtasson részletgazdag gyűrűt kevesebb, mint 300 Ft-os anyagköltség mellett.

Gyors üzembe helyezés és nyomtatás kezdés. Csak egy gombnyomás az egész!

 

Alapanyagok