magyar English Kapcsolat

ProJet® 6000 HD

Az SLA 3D nyomtatási technológia használata , az iparág első és legfejlettebb additive gyártási technológiája, a ProJet® 6000 MP  fogászati ​​és egészségügyi szakemberek kínál lehetőséget, hogy tömeges gyártása az orvosi eszközönekk, mint például az egyéni hallókészülék a végfelhasználói alkatrészek, vagy fogászati ​​alkalmazásokhoz.

A ProJet® 6000 nyomtatók páratlan képességeit a Stereolightography technológia nyújtja egy kisebb helyigény mellett. Az SLA, az alapító technológia a 3D nyomtatási iparban, amely lehetőséget ad, hogy kiváló minőségű, nagy pontosságú alkatrészek és prototípusok készüljenek segítségével. Csak a 3D Systems SLA nyomtatói érik el vagy meghaladják a szabványos tűréshatárokat a fröccsöntött műanyagokhoz képest.

Sokféle gyártóknak és iparágaknak, a ProJet® 6000 szállít prototípust és végfelhasználói alkatrészeket 3D adatokból. Széles választékú anyagok állnak rendelkezésre, amelyek szorosan elérik vagy meghaladják a hagyományos műanyagok, beleértve az ellenállás, a magas hőmérséklet, a szakítószilárdság és hatás erősségeit. VisiJet SL Clear VisiJet SL átlátszó anyag USP Class VI tanúsítvánnyal rendelkezik, ami ideálissá teszi gyógyászati ​​termékek előállítása, különösen tömeges egyedi gyártási projektek, mint a hallókészülékek és fogászati ​​alkalmazásokhoz.

A ProJet® 6000 típusból 2 modell kapható , HD és MP, maximális építési platform mérete 250 x 250 x 250 mm. Ezek a nyomtatók nagy ismételhető pontossággal (0,025 - 0,05mm) működnek. A ProJet® 6000 MP tökéletes technológia feltörekvő digitális fogászat és a számítógéppel segített orvosi alkalmazásokhoz.

Haladó orvosi és fogászati ​​végfelhasználói gyógyászati ​​termékek egyedi gyártású és méretezésű a betegek saját jellemzői alapján készítsen gyorsan mégis ismételhetően nagy pontossággal termékeket.
 

Letöltések

  • ProJet® 6000 HD
  • ProJet® 6000 HD
  • Kompatibilis alapanyagok