magyar English Kapcsolat

ProJet MJP 3600 Dental

Nagy teljesítményű 3D nyomtató fogászati felhasználásra

Precíziós viasz modellek a folyamatos napi gyártásban
A ProJet MJP 3600 Dental nyomtatót fogászati modellek és viasz öntőminták napi fogtechnikai munka során szükségessé váló folyamatos termelésére tervezték. 

 

Fogászati CAD / CAM nyomtatás
A ProJet MJP 3600 Dental 3D nyomtatót fogászati laborok napi gyakorlata során számítógépes tervezéssel (CAD) elkészített fogászati 

 

A ProJet MJP 3600 Dental nyomtatót 24 órás folyamatos használatra tervezték, amely a fogászati laboratóriumok számára lehetővé teszi az átfutási ciklusidő jelentős csökkentését a költséghatékonyság mellett. A ProJet MJP 3600 Dental nyomtató termelékenysége alkalmas több száz egység elkészítésére nyomtatásonként.

 

Magas színvonalú fogászati alkatrészek
Az egyedi tollas élek és éles barázdák, amelyeket általában a fogak anatómiája megkíván, rendkívül sima felület és egyenletesen vékony falakat bíztosít, a ProJet MJP 3600 Dental felhasználók élvezhetik az átlagosan 20% -os megtakarítást az ötvözet fogyasztásban, és 50% -ot a keret befejező időben. Ellenőrzött pontosság fogászati célokra biztosítja a tökéletes illeszkedést minden alkalommal.

 

USP CLASS VI minősítés egészségügyi alkalmazásokhoz
A ProJet MJP 3600 Dental képes olyan biokompatibilis anyag használatára, amely megfelelt az USP Class VI tesztelés során, így alkalmas emberi egészségügyi alkalmázasra is.

 

Letöltések

  • ProJet MJP 3600 Dental
  • ProJet MJP 3600 Dental
  • ProJet MJP 3600 Dental
  • Kompatibilis alapanyagok