magyar English Kapcsolat

Figure 4 Modular

Rugalmasan bővíthető félig automatizált 3D gyártási rendszer

Figure 4 Modular

 

Figure 4 Modular

 

Rugalmasan bővíthető félig automatizált 3D gyártási rendszer, amely az elvárásoknak megfelelően együtt növekszik a vállalkozás igényeivel.

 

A Figure 4 Modular konfigurálható kialakítása lehetővé teszi a jelenlegi és jövőbeli igényeinek maradéktalan teljesítését, akár havi 10 000 alkatrész előállításáig.  A maximálisan 24 nyomtató modullal bővítési lehetőség, automatizált feladatkezelés és sorba állítás, az automatizált építőnyag feltöltés és a központosított utókezelés révén a  Figure 4 Modular digitális gyártási folyamata ideális az alacsony és közepes méretű gyártáshoz vagy az  áthidaló gyors igények kielégítésére. A nyomtató modulok eltérő alapanyagokkal különféle nyomtatási feladatokat hajthatnak végre egy a központi irányítóegység felügyelete alatt. 

 

Moduláris kiépítés

 

A Figure 4 Modular alapkonfigurációja egyetlen nyomtatóból és hozzá kapcsolódó központi vezérlő egységből áll, amely 24 további nyomtatómodullal bővíthető úgy, hogy az egyetlen vezérlő egység rugalmasan  kezeli és felügyeli az összes modult. Ez a felfűzött kialakítás a gyártási kapacitás és termelékenység rugalmas bővítését teszi lehetővé az üzletmenet zavartalansága mellett.

 

Letöltések

  • Kompatibilis alapanyagok